Gratis offerte

Geen voorrijkosten

24/7 spoedservice

Ontstoppen Hoorn Logo

Riool ontstoppen

Riool Ontstoppen Hoorn

Wij verhelpen jouw riool verstopping

HOORN

Riool ontstoppen Hoorn?

Riool ontstoppen Hoorn? De snelste manier om het riool te ontstoppen is het probleem zelf oplossen. Op die manier heb je zo weinig mogelijk (stank)overlast. Alleen is dit niet altijd even makkelijk. Waarschijnlijk spelen er vragen bij je, zoals: Waar zit de verstopping? Hoe ontstop ik het?

We begrijpen het wanneer er vragen zijn. Wij helpen je graag! Op deze pagina hebben wij een aantal waardevolle tips op een rij gezet!

Lukt het niet? Bel vrijblijvend met 0229 221 738 om jouw klus te bespreken. Riool Ontstoppen Hoorn staat voor je klaar!

24/7 bereikbaar

Je kan ons 24 uur per dag, 7 dagen per week bereiken voor hulp.

Ervaren & gecertificeerde loodgieters

Onze loodgieters zijn zeer ervaren en gecertificeerd.

Geen voorrijkosten

Lokale loodgieters, geen voorrijkosten.

Komt goed garantie

Ben je niet tevreden? Dan zoeken we samen naar een oplossing.

Riool

Locatie riool verstopping opsporen

Voordat je aan de slag kan gaan, moet je eerst antwoord hebben op de volgende vraag: op welke plaats is de riolering verstopt? Dit is het beginpunt om de riolering te ontstoppen.

Het is mogelijk het water in de gootsteen gaat borrelen wanneer je de gootsteen doorspoelt. Of dat het water heel langzaam of niet wegloopt. Dit zijn voorbeelden die een verstopping in de rioleringsleidingen verklaren. Op dit moment is het handig om hier een professional in te schakelen. Hiermee voorkom je dat het probleem erger wordt.

Naast dat een riool verstopt kan raken, kan het ook zo zijn dat een specifieke afvoer verstopt is geraakt. Blijft er bijvoorbeeld water in de douchebak staan of wordt het water in de gootsteen bijvoorbeeld niet goed afgevoerd? Hierbij zijn haren en zeepresten vaak de boosdoeners. Zij kunnen zorgen voor ophopingen achter het afvoer en de sifon. Dit zorgt op zijn beurt weer voor vervelende, hardnekkige verstoppingen.

Om de bron van een rioolverstopping te vinden, is het doorspoelen van de rioolaansluitingen zeker een aanrader. Dit doe je door in elke aansluiting een emmer water weg te gieten. Wanneer er een waterkolk ontstaan, is de afvoer niet verstopt. Is dit niet geval en blijkt het toch een verstopping? Dan kun je het beste bellen met 0229 221 738 om de situatie te bespreken.

Ontstoppen Hoorn Logo
Loodgieter ontstoppen Hoorn afvoer

Hogedruk

Riool ontstoppen met een hogedrukreiniger

Een  krachtige manier om een wc te ontstoppen van een riool is door middel van een hogedrukreiniger. Dit is een effectieve, maar tegelijkertijd ook een risicovolle manier. Om die reden kun je beter eerst andere methoden gebruiken. Denk aan het gebruik van een veer, plopper of soda.

Ga je toch aan de slag met de hogedrukreiniger? Het is van cruciaal belang dat je professioneel en zorgvuldig werkt. Je wilt natuurlijk niet dat je badkamer of keuken overstroomt met water. Daarom lees je hieronder hoe je dit op de juiste manier doet.

Ten eerste stop je de voorkant van de hogedrukreiniger in de afvoer. Doe dit zo diep als het kan. Hierna spuit je de afvoer ongeveer 3 minuten flink door.

Directe hulp bij verstoppingen of storingen nodig? Bel dan met spoed de vakmannen van Ontstoppen Hoorn op 0229 221 738.

Ontstoppingsveer

Riool ontstoppen met ontstoppingsveer

De flexibele ontstoppingsveer is een handig en zeer effectief middel wanneer je riool wordt verstopt door bijvoorbeeld een prop restafval. Deze flexibele veer druk je namelijk gemakkelijk in de afvoer. Spoel hierna de afvoerbuis wel door. Zo blijft het afval niet opnieuw in de afvoer zitten.

Ook is de ontstoppingsveer samen met soda zeer effectief. Soda zorgt er namelijk voor dat de laatste aanslag loskomt van de afvoerleiding. Dit resulteert in een buitengewoon goede ontstopping.

Kom je er zelf niet uit? Of laat je het liever doen door iemand in met jarenlange ervaring? Dat is begrijpelijk. Wanneer je ons inschakelt, staan we vaak dezelfde dag al bij jou aan de deur. Bel ons via 0229 221 738.

Ontstoppen afvoer Hoorn
Ontstoppingsdienst Hoorn

Plopper

Afvoer ontstoppen met een plopper

Het gebruik maken van een plopper is een verantwoorde methode bij het riool ontstoppen. De plopper creëert druk en zo verhelpt dit de verstopping.

Pak de plopper en druk deze vervolgens tegen de wand van de afvoer. Let hierbij op dat je afvoer helemaal bedekt is. Nadat de plopper goed vastzit trek je een aantal keer aan de plopper. Om het afval echt goed los te maken is het soms noodzakelijk om meerdere keren te moeten ‘ploppen’. Is het gelukt? Spoel dan de afvoer goed door met water. Weer raden we het gebruik van soda hierbij aan. De soda zorgt er namelijk voor dat de laatste resten afval goed worden losgeweekt.

Wil je hulp bij jouw klus? Bel dan gratis en vrijblijvend naar 0229 221 738.

PREVENTIE

Riool ontstoppen met soda

We hebben soda al eerder genoemd als ontstoppingsmanier. Hierbij is soda naar voren gekomen als hulpmiddel ter ondersteuning van een andere ontstoppingsmethode. Maar soda kan ook een opzichzelfstaande manier zijn bij bij het ontstoppen van het riool. Hieronder leggen we jou uit hoe je dit goed doet.

Schep als eerste de soda met een lepeltje in de afvoer en laat het een paar minuten intrekken. Spoel de afvoer daarna door met kokend water. Dit kun je het beste een aantal keren herhalen voor het beste resultaat.

Omdat soda een ontvettende werking heeft, werkt het extra goed tegen een verstopping door afvalresten als zeep of haren. Je kunt het dus goed gebruiken voor het ontstoppen van een doucheputje, wastafel of gootsteen.

Geeft het ontstoppen, ondanks herhaaldelijke pogingen, geen resultaat? Bel dan onze spoedservice van Ontstoppen Hoorn op 0229 221 738.

Ontstoppen Hoorn Leiding
Riool ontstoppen Hoorn graven

Middelen

Gebruik deze middelen niet

Bouw- of supermarkten bieden een groot assortiment ontstoppingsmiddelen aan. Echter kan het gebruik van deze middelen resulteren tot beschadigingen in de afvoer. Deze chemicaliën hebben namelijk een bijtende werking en dit tast de binnenkant van de leidingen aan.

Daarnaast vervuil hiermee ook nog eens onnodig het water dat in het hoofdriool terechtkomt. We raden je daarom niet aan deze middelen te gebruiken.

Wil jij jouw riool wel op een verantwoorde en professionele laten verhelpen? Bel dan snel met Ontstoppen Hoorn op 0229 221 738.

Vakmannen

Schakel hulp in bij hardnekkige rioolverstoppingen

Wilt het ontstoppen van je riool nog niet lukken? Schakel dan de hulp van onze loodgieters in! Onze ontstoppers hebben jarenlange ervaring op dit vakgebied. Daarnaast beschikken zij over een VCA-diploma met het juiste gereedschap en leveren 24/7 hulp bij het verhelpen van alle soorten verstoppingen.

Maak tijdig een afspraak en wij zorgen dat jouw verstopping verleden tijd wordt. Woonachtig in Hoorn en omstreken? Dan staan we vaak dezelfde dag nog voor je deur. Bel daarom nu naar 0229 221 738.

Graven riool Hoorn

Starttarief

98

  • eerste halfuur
  • inclusief arbeid
  • inclusief btw
  • exclusief machinekosten

Na starttarief

30

  • per kwartier
  • inclusief arbeid
  • inclusief btw
  • exclusief machinekosten

Garantie

3 maanden

Binnen 3 maanden opnieuw verstopt? Dan komen wij het gratis verhelpen.

Service

Onze dienstverlening

ontstoppen-wc-hoorn

WC verstopt

WC verstopt Hoorn

Zit jouw WC verstopt? En woon je in de omgeving van Hoorn? Dan kun je terecht bij de ontstoppers van Ontstoppen Hoorn. Wij bieden de beste service voor een betaalbare prijs. Maak direct een afspraak!

loodgieter-hoorn-ontstopping

Afvoer verstopt

Afvoer verstopt Hoorn

Heb jij een verstopte afvoer? En woon je in Hoorn en omstreken? Maak dan nu een afspraak en wij zijn binnen no-time bij je!

loodgieter-in-hoorn-leidingen

Riool inspectie

Riool inspectie Hoorn

Woon jij in Hoorn en omstreken? En wil jij problemen met het riool liever voorkomen? Wij zijn met spoed ter plaatse en wij werken op een vakkundige wijze. Maak snel een afspraak bij Ontstoppingsdienst Hoorn!

loodgieter-hoorn-verstopping

Riool verstopt

Riool verstopt Hoorn

Heb jij last van een vervelende rioolverstopping? En woon jij in Hoorn en omstreken? Wij helpen je graag! Bel vandaag nog naar de Ontstoppen Hoorn.

Loodgieter Hoorn Sanitair

Badkamer

Doucheputje verstopt

Heb jij last van een verstopt doucheputje? En woon jij in de omgeving van Hoorn? Bel dan vrijblijvend naar Ontstoppen Hoorn! Wij geven je het beste advies en zorgen bovendien voor een passende oplossing.

Riool ontstoppen

Vakmannen Riool Ontstoppen Hoorn

Onze vakkundige, ervaren ontstoppers lossen jouw rioolverstopping graag voor je op. Onze ontstoppers hebben jarenlange ervaring opgebouwd: van het ontstoppen van toiletten tot kelders leegpompen. Dit doen wij met onze unieke pomp die meer dan 6300 liter weg kan pompen. Daarom kunnen wij je altijd helpen met verschillende ontstoppingswerkzaamheden.

Wij lossen alle verstoppingen voor je op. Dit doen wij voor een eerlijke en betrouwbare prijs.

Om samen te bepalen wat de juiste oplossing is, kan je ons gratis en vrijblijvend contacteren via 0229 221 738.

Verstopping Hoorn

Spoedloodgieter

Voorkom permanente schade aan je huis en bel direct een van onze spoed loodgieters van Riool Ontstoppen Hoorn!

Riool Hoorn

Rioolverstopping

Wanneer je ontdekt dat je riool verstopt is dan is het belangrijk om snel te handelen. 

Loodgieter Hoorn Ontstopping

Schade beperken

Voorkom ergere schade en overlast, schakel vandaag nog een spoedloodgieter in!

Ervaringen

KLANTEN VERTELLEN

Ontstoppen Hoorn heeft de wc ontstopt. Zij konden dezelfde nog langskomen! Bedankt voor de vakkundige service!

Albert Heijn Hoorn

Bij ons heeft Ontstoppen Hoorn de riolering vervangen en een afvoerverstoppingen verholpen. Wij zijn heel tevreden over de geleverde services. Goed werk!

HVV Holandia

Altijd erg goede en vriendelijke service bij Ontstoppen Hoorn. Bedankt dat jullie zo snel lang konden komen!

Brandweer Kazerne Hoorn

Partners

Bewezen kwaliteit

Loodgieter met gereedschap
Loodgieter met gereedschap
Loodgieter met gereedschap
Loodgieter met gereedschap
Loodgieter met gereedschap
Partners

Riool.websitelink, riool.jouwbegin, riool.beginspot, riool.start-links, riool.topbegin, riool.linkgoed, riool.linkhotel, riool.sitelinkje, riool.linkplein, riool.tipjes, riool.linkspot, riool.beginthier, riool.verzamelgids, Ontstoppen Aalten, Ontstoppen Bergen, Ontstoppen Bilthoven, Ontstoppen Boxmeer, Ontstoppen Boxtel, Ontstoppen Castricum, Ontstoppen Coevorden, Ontstoppen Dalfsen, Ontstoppen Deurne, Ontstoppen Dieren, Ontstoppen Dongen, Ontstoppen Drunen, Ontstoppen Duiven, Ontstoppen Geldrop, Ontstoppen Goes, Ontstoppen Gorinchem, Ontstoppen Heesch, Ontstoppen Huissen, Ontstoppen Huizen, Ontstoppen Katwijk, Ontstoppen Lisse, Ontstoppen Middelburg, Ontstoppen Moerdijk, Ontstoppen Oisterwijk, Ontstoppen Papendrecht, Ontstoppen Raalte, Ontstoppen Rosmalen, Ontstoppen Sint Oedenrode, Ontstoppen Terneuzen, Ontstoppen Uden, Ontstoppen Valkenswaard, Ontstoppen Veghel, Ontstoppen Velp, Ontstoppen Vlijmen, Ontstoppen Vlissingen, Ontstoppen Vught, Ontstoppen Waddinxveen, Ontstoppen Zeeland, Riool ontstoppen Aalten, Riool ontstoppen Bergen, Riool ontstoppen Bilthoven, Riool ontstoppen Boxmeer, Riool ontstoppen Boxtel, Riool ontstoppen Castricum, Riool ontstoppen Coevorden, Riool ontstoppen Dalfsen, Riool ontstoppen Deurne, Riool ontstoppen Dieren, Riool ontstoppen Dongen, Riool ontstoppen Drunen, Riool ontstoppen Duiven, Riool ontstoppen Geldrop, Riool ontstoppen Goes, Riool ontstoppen Gorinchem, Riool ontstoppen Heesch, Riool ontstoppen Huissen, Riool ontstoppen Huizen, Riool ontstoppen Katwijk, Riool ontstoppen Lisse, Riool ontstoppen Middelburg, Riool ontstoppen Moerdijk, Riool ontstoppen Oisterwijk, Riool ontstoppen Papendrecht, Riool ontstoppen Raalte, Riool ontstoppen Rosmalen, Riool ontstoppen Sint Oedenrode, Riool ontstoppen Terneuzen, Riool ontstoppen Uden, Riool ontstoppen Valkenswaard, Riool ontstoppen Veghel, Riool ontstoppen Velp, Riool ontstoppen Vlijmen, Riool ontstoppen Vlissingen, Riool ontstoppen Vught, Riool ontstoppen Waddinxveen, Riool ontstoppen Zeeland, Ontstopping Antwerpen, Wc Ontstoppen Antwerpen, Ontstoppingsbedrijf Zwolle, Ontstoppingsdienst Haarlem, Ontstoppingsdienst Amsterdam, Ontstoppingsbedrijf Breda, Ontstoppingsdienst Utrecht, Ontstoppingsdienst Amersfoort, Ontstoppingsbedrijf Tilburg, Ontstoppingsdienst Diemen, Ontstoppingsbedrijf Hoofddorp, Ontstoppingsdienst Almere, Ontstoppingsdienst Den Haag, Ontstoppingsdienst Rotterdam, Ontstoppingsbedrijf Enschede, Ontstoppingsbedrijf Hengelo, Ontstoppingsbedrijf Apeldoorn, Ontstoppingsbedrijf Gouda, Ontstoppingsbedrijf Deventer, Ontstoppingsbedrijf Leiden, Ontstoppingsbedrijf Zoetermeer, Ontstoppingsbedrijf Heerhugowaard, Ontstoppingsbedrijf Alphen aan den Rijn, Ontstoppingsbedrijf Purmerend, Ontstoppingsbedrijf Zaandam, Ontstoppingsbedrijf Almelo, Ontstoppingsbedrijf Eindhoven, Ontstoppingsbedrijf Hoogeveen, Ontstoppingsbedrijf Ede, Ontstoppingsdienst Meppel, Ontstoppingsdienst Harderwijk, Ontstoppingsbedrijf Amstelveen, Ontstoppingsdienst Arnhem, Ontstoppingsbedrijf Dordrecht, Ontstoppingsbedrijf Schiedam, Ontstoppingsbedrijf Hilversum, Ontstoppingsbedrijf Groningen, Ontstoppingsbedrijf Assen, Ontstoppingsdienst Drachten, Ontstoppingsbedrijf Heerenveen, Ontstoppingsbedrijf Den Bosch, Ontstoppingsdienst Nijmegen, Ontstoppingsbedrijf Emmen, Ontstoppingsbedrijf Roosendaal, Ontstoppingsdienst Etten-Leur, Ontstoppingsbedrijf Bergen op Zoom, Ontstoppingsbedrijf Oosterhout, Ontstoppingsbedrijf Delft, Ontstoppingsbedrijf Nieuwegein, Ontstoppingsdienst Nieuw-Vennep, Ontstoppingsbedrijf Hoorn, Ontstoppingsdienst Zaanstad, Ontstoppingsbedrijf Capelle aan den IJssel, Ontstoppingsdienst Haarlemmermeer, Ontstoppingsbedrijf Spijkenisse, Ontstoppingsbedrijf Doetinchem, Ontstoppingsdienst Veenendaal, Ontstoppingsbedrijf Oss, Ontstoppingsbedrijf Helmond, Ontstoppingsbedrijf Maastricht, Ontstoppingsbedrijf Venlo, Ontstoppingsdienst Roermond, Ontstoppingsbedrijf Weert, Ontstoppingsbedrijf Heerlen, Ontstoppingsdienst Lelystad, Ontstoppingsbedrijf Sittard-Geleen, Ontstoppingsdienst Dronten, Ontstoppingsdienst Wageningen, Ontstoppingsdienst Maarssen, Ontstoppingsdienst Nijkerk, Ontstoppingsdienst Mijdrecht, Ontstoppingsdienst Uithoorn, Ontstoppingsdienst Vianen, Ontstoppingsdienst Noordwijk, Ontstoppingsbedrijf Vlaardingen, Ontstoppingsdienst s-Hertogenbosch, Ontstoppingsdienst Westland, Ontstoppingsbedrijf IJmuiden, Ontstoppingsdienst Kampen, Ontstoppingsbedrijf Zeist, Ontstoppingsbedrijf Hardenberg, Ontstoppingsbedrijf Barneveld, Ontstoppingsbedrijf Rijswijk, Ontstoppingsdienst Wijchen, Ontstoppingsdienst Houten, Ontstoppingsbedrijf Barendrecht, Ontstoppingsbedrijf Waalwijk, Ontstoppingsbedrijf Soest, Ontstoppingsdienst Schagen, Ontstoppingsbedrijf Ridderkerk, Ontstoppingsbedrijf Zwijndrecht, Ontstoppingsbedrijf Steenwijkerland, Ontstoppingsbedrijf Zevenaar, Ontstoppingsbedrijf Beverwijk, Ontstoppingsbedrijf Veldhoven, Ontstoppingsbedrijf Kerkrade, Ontstoppingsbedrijf Wassenaar, Ontstoppingsbedrijf Heemskerk, Ontstoppingsbedrijf Woerden, Ontstoppingsbedrijf Aalten, Ontstoppingsbedrijf Bergen, Ontstoppingsdienst Bilthoven, Ontstoppingsbedrijf Boxmeer, Ontstoppingsdienst Boxtel, Ontstoppingsbedrijf Coevorden, Ontstoppingsbedrijf Dalfsen, Ontstoppingsdienst Deurne, Ontstoppingsbedrijf Dieren, Ontstoppingsdienst Dongen, Ontstoppingsbedrijf Drunen, Ontstoppingsdienst Duiven, Ontstoppingsbedrijf Geldrop, Ontstoppingsbedrijf Goes, Ontstoppingsdienst Gorinchem, Ontstoppingsbedrijf Heesch, Ontstoppingsdienst Huissen, Ontstoppingsdienst Huizen, Ontstoppingsdienst Katwijk, Ontstoppingsdienst Lisse, Ontstoppingsbedrijf Middelburg, Ontstoppingsdienst Moerdijk, Ontstoppingsdienst Papendrecht, Ontstoppingsbedrijf Raalte, Ontstoppingsbedrijf Rosmalen, Ontstoppingsdienst Sint-Oedenrode, Ontstoppingsbedrijf Terneuzen, Ontstoppingsbedrijf Uden, Ontstoppingsdienst Valkenswaard, Ontstoppingsbedrijf Veghel, Ontstoppingsbedrijf Velp, Ontstoppingsbedrijf Vlijmen, Ontstoppingsdienst Vlissingen, Ontstoppingsdienst Vught, Ontstoppingsdienst Waddinxveen, Ontstoppingsbedrijf Zeeland, Drain Cleaning Amsterdam, Drain Cleaning Rotterdam, Drain Cleaning Den Haag, Drain Cleaning Eindhoven, Drain Cleaning Veldhoven, Drain Cleaning Leiden, Loodgieter Amsterdam, Loodgieter Utrecht, Loodgieter Alkmaar, Loodgieter Haarlem, Loodgieter Amersfoort, Loodgieter Hoorn, Loodgieter Hoofddorp, Loodgieter Heerhugowaard, Loodgieter Zeist, Loodgieter Amstelveen, Loodgieter Nieuwegein, Loodgieter Leiden, Loodgieter Almere, Loodgieter Hilversum, Loodgieter Bussum, Loodgieter Naarden, Loodgieter Weesp

Loodgieter met gereedschap
Loodgieter met gereedschap
Loodgieter met gereedschap
Loodgieter met gereedschap
Loodgieter met gereedschap
Loodgieter met gereedschap

AFSPRAAK

GRATIS OFFERTE EN
DIRECT AFSPRAAK PLANNEN

24/7 SPOEDSERVICE

M

ONMIDDELLIJK EEN OFFERTE

0229 221 738

De beller is sneller

24/7 spoedservice

Altijd en overal in Hoorn

Komt goed garantie

Niet tevreden, geld terug

l

Gratis offerte

Onmiddellijk een offerte

Hoorn