Gratis offerte

Geen voorrijkosten

24/7 spoedservice

Ontstoppen Hoorn Logo

Afvoer 

Afvoer verstopt Hoorn

Wij verhelpen jouw afvoer verstopping

HOORN

Afvoer verstopt Hoorn?

Afvoer verstopt Hoorn? Omdat er op het internet veel verschillende manieren te vinden zijn waarop je mogelijk een wc kan ontstoppen, kan het soms onduidelijk zijn wat nou precies wel, en wat niet goed functioneert. Wij helpen je daarom graag met een goede oplossing voor een verstopte afvoer. Op deze pagina vindt je allerlei tips, met uitleg!

Heb je echt alles geprobeerd maar kom je er niet uit? Of heb je liever dat één van onze ervaren rioolspecialisten het doet? Wij staan voor je klaar!

Afvoer verstopt? Of heb je twijfels omtrent een verstopte afvoer? Bel snel en vrijblijvend naar 0229 221 738 om jouw verstopping te bespreken.

24/7 bereikbaar

Je kan ons 24 uur per dag, 7 dagen per week bereiken voor hulp.

Ervaren & gecertificeerde loodgieters

Onze loodgieters zijn zeer ervaren en gecertificeerd.

Geen voorrijkosten

Lokale loodgieters, geen voorrijkosten.

Komt goed garantie

Ben je niet tevreden? Dan zoeken we samen naar een oplossing.

Ontstoppen

Ontstoppingsbedrijf Hoorn

Ben jij op zoek naar een ontstoppingsbedrijf in Hoorn? Dan ben je bij ons absoluut aan het goede adres!

Wij, de specialisten van Ontstoppen Hoorn, kunnen vaak snel ter plaatse zijn. Daarnaast zoeken wij zoeken naar de best passende oplossing. Het maakt niet uit met wat voor verstopping jij te maken hebt, wij lossen het voor je op!

Hier houdt onze service nog niet op. Naast het ontstoppingswerk  geven wij je namelijk ook vrijblijvend advies. Alles om ervoor te zorgen dat jij je afvoer in optimale staat houdt.

Wat het probleem ook mag zijn, Ontstoppingsdienst Hoorn lost het op! Je kunt ons bereiken via 0229 221 738 om jouw klus te bespreken.

Ontstoppen Hoorn Logo
Loodgieter ontstoppen Hoorn afvoer

Spoed

Bij spoed 24/7 bereikbaar!

De kans dat jouw niet doorlopende afvoer te maken heeft met een verstopping, is groot. In sommige gevallen moeten de verstoppingen met spoed worden opgelost. Om die reden kun je ons op elk moment van de dag bereiken om jouw dringende verstoppingen te verhelpen!

In andere gevallen kun je de verstopping zelf oplossen. Onze ervaren ontstoppers hebben hierom een aantal waardevolle tips voor jou.

Loopt de afvoer hierna nog niet goed door? Bel ons voor een snelle service op 0229 221 738. Wij helpen je graag!

Afvoerfilters

Afvoerfilters controleren

Het komt herhaaldelijk voor dat elektrische apparaten (denk aan vaatwassers) geblokkeerd worden. Het is goed mogelijk dat het probleem bij de filters. Daarom doe je er goed aan deze te controleren.

Hoe doe je dit? Wanneer je erachter komt dat de filters niet goed schoon zijn, reinig ze dan onder een warme kraan. Zijn ze weer gedroogd? Vervolgens kun je ze terug plaatsen.

Waarschijnlijk is met deze eenvoudige handeling het probleem van je verstopte afvoer al opgelost!

Ontstoppen afvoer Hoorn
Afvoer verstopt Hoorn

Sifon

Sifon legen

Veel afvoeren zijn voorzien van een sifon. Dit is de zwanenhals die op een afvoer gemonteerd wordt, zodat er geen stank uit komt. Het komt regelmatig voor dat er in deze sifon een verstopping plaatsvindt. Vaak blijft er afval vastzitten aan de binnenkant van de sifon. Hierdoor wordt de doorgang van het water geblokkeerd.

Problemen met de sifon zijn relatief eenvoudig op te lossen. Verwijder de sifon. Spoel de sifon daarna door met warm water. Vervolgens draai je de sifon er weer op. Waarschijnlijk loopt het water nu weer soepel door!

Soda+azijn

Afvoer ontstoppen met zuiveringszout en azijn

De praktijk heeft uitgewezen dat een reiniging met zuiveringszout (baking soda) goed werkt wanneer je afvoer verstopt zit.

Hoe doe je dit? Vul een emmer met water. Voeg zuiveringszout toe aan wat water en giet deze combinatie langzaam in de verstopte afvoer. Je verkrijgt het beste resultaat wanneer je dit een nachtje laat inwerken.

Tip! Voor een sterker effect kan je de baking soda aanmengen met azijn.

Ontstoppen Hoorn Leiding
Riool ontstoppen Hoorn graven

Plopper

Ontstoppen met een plopper

Een andere effectieve manier om een verstopte afvoer te ontstoppen is door gebruik te maken van een plopper.

Zet de plopper eerst op de afvoer. Beweeg de plopper vervolgens met kracht op en neer. Hiermee creëer je namelijk zuigkracht, die de verstopping moet latenloskomen. Dit zorgt ervoor dat de leidingen weer loskomen van vuil.

Hulp of advies nodig? Bel vrijblijvend met Ontstoppen Hoorn om jouw klus te bespreken met onze experts via 0229 221 738.

Ontstoppingsveer

Afvoer ontstoppen met een ontstoppingsveer

Een andere effectieve manier om je verstopte afvoer los te laten komen is een flexibele ontstoppingsveer.

Hoe ga je te werk? Stop het uiteinde van de veer in de verstopte afvoer. Zet hierbij niet te veel kracht, zo voorkom je dat je schade aanricht. Wanneer je met de veer de verstopping bereikt hebt, kan je het beste duwen, trekken en draaien met de veer. Let op: doe dit opnieuw voorzichtig. Belangrijk is dat je achteraf de veer uit de afvoer verwijdert.

Op het moment dat het is gelukt, merk je meteen verschil. Stroomt het water goed door? Dan is de verstopping succesvol ontstopt.

Alsnog problemen? Bel Ontstoppingsdienst Hoorn dan snel en gemakkelijk via 0229 221 738. Dan zorgen wij voor de rest!

Graven riool Hoorn
loodgieter-aan-het-werk-in-badkamer

OORZAKEN

Waardoor raakt het riool verstopt?

Een afvoer kan op verschillende manieren verstopt raken. Dit kan bijvoorbeeld door het vast blijven zitten van vetresten, chemisch afval, een toiletblok, tampons of andere voorwerpen door te spoelen.

Een andere optie is een leidingbreuk. Hierbij ontstaat er een scheur in de leiding. Hierdoor kan allerlei vuil zich ophopen in de gescheurde leiding en dit veroorzaakt uiteindelijk een verstopping.

Eveneens gebeurt het met regelmaat dat ingegroeide boomwortels zorgen voor een verstopping. Dit gebeurt vooral bij oudere leidingen. Hier dringen boomwortels eenvoudig in de afvoerbuizen.

Op het moment er een aardverschuiving plaatsvindt, is het mogelijk dat het riool ook verschuift. Je zult begrijpen dat dit probleem wat ingewikkelder ligt.

Er zijn dus diverse manieren waarop een afvoerverstopping kan ontstaan. Heb jij hier ook last van en wil je zo snel mogelijk een ontstopt riool? Bel dan direct naar 0229 221 738.

Voorkomen

Het voorkomen van afvoer verstoppingen

Wij vinden dat voorkomen beter is dan genezen. Daarom hechten wij ook veel waarde de staat van de afvoer. Je kunt hier zelf ook aan bijdragen, door goed te letten op wat je door de afvoer spoelt. Het is uiteraard verstandig frituurvet, olie of etensresten niet door de afvoer te spoelen.

Verstoppingen ontstaan over het algemeen geleidelijk. Om die reden is het goed om eens in de zoveel tijd een controle uit te voeren op de rioleringen. Hiermee kan je hardnekkige verstoppingen voorkomen.

Onze goede meetapparatuur maakt het een stuk makkelijker de staat van de afvoer te controleren. Daarom staan wij dag en nacht voor je klaar! Wij zijn te bereiken op 0229 221 738.

Loodgieter Hoorn Ontstoppen
WC ontstoppen Hoorn

TARIEF

Kosten afvoer ontstoppen

Wanneer je last hebt van een verstopte afvoer, doe je er goed aan ons te contacteren. Wij kunnen het met spoed voor je oplossen.

Wij hanteren geen vaste prijzen. De prijs die wij vragen is afhankelijk van de ernst van de verstopping, de reparaties, de inspecties, de gereedschapskosten en het aantal arbeidsuren.

Wat vaststaat, is dat wij altijd voor een eerlijke prijs zorgen. Voordat wij starten met onze werkzaamheden komen wij met een prijs opgave. Op het moment dat jij akkoord gaat, gaan wij direct aan de slag!

Onze specialisten zullen met hun efficiënte werkwijze zorgen voor een goede oplossing! Wil jij ook direct een oplossing voor jouw afvoer? Bel dan direct naar 0229 221 738.

Starttarief

98

  • eerste halfuur
  • inclusief arbeid
  • inclusief btw
  • exclusief machinekosten

Na starttarief

30

  • per kwartier
  • inclusief arbeid
  • inclusief btw
  • exclusief machinekosten

Garantie

3 maanden

Binnen 3 maanden opnieuw verstopt? Dan komen wij het gratis verhelpen.

Service

Onze dienstverlening

ontstoppen-wc-hoorn

WC verstopt

Zit jouw WC verstopt? En woon je in de omgeving van Hoorn? Dan kun je terecht bij de ontstoppers van Ontstoppen Hoorn. Wij bieden de beste service voor een betaalbare prijs. Maak direct een afspraak!

loodgieter-hoorn-ontstopping

Afvoer verstopt

Afvoer verstopt Hoorn

Heb jij een verstopte afvoer? En woon je in Hoorn en omstreken? Maak dan nu een afspraak en wij zijn binnen no-time bij je!

loodgieter-in-hoorn-leidingen

Riool inspectie

Riool inspectie Hoorn

Woon jij in Hoorn en omstreken? En wil jij problemen met het riool liever voorkomen? Wij zijn met spoed ter plaatse en wij werken op een vakkundige wijze. Maak snel een afspraak bij Ontstoppingsdienst Hoorn!

loodgieter-hoorn-verstopping

Riool verstopt

Heb jij last van een vervelende rioolverstopping? En woon jij in Hoorn en omstreken? Wij helpen je graag! Bel vandaag nog naar de Ontstoppen Hoorn.

Loodgieter Hoorn Sanitair

Badkamer

Doucheputje verstopt

Heb jij last van een verstopt doucheputje? En woon jij in de omgeving van Hoorn? Bel dan vrijblijvend naar Ontstoppen Hoorn! Wij geven je het beste advies en zorgen bovendien voor een passende oplossing.

Over ons

Over Afvoer Ontstoppen Hoorn

Last van een verstopte afvoer? Erg vervelend. Wij lossen het graag voor je op!

Wij pakken alle rioleringsproblemen in Hoorn en omstreken aan. Onze gespecialiseerde loodgieters bieden snelle en vakkundige service.

Onze ontstoppers helpen je graag! Wij zijn te bereiken op 0229 221 738.

Verstopping Hoorn

Spoedservice

Voorkom permanente schade aan je huis en bel direct een van onze vakkundige loodgieters!

Riool Hoorn

Riool verstopping

Wanneer je ontdekt dat je riool verstopt is dan is het belangrijk om snel te handelen. 

Loodgieter Hoorn Ontstopping

Schade beperken

Voorkom ergere schade schakel direct een spoedloodgieter in!

Ervaringen

KLANTEN VERTELLEN

Ontstoppen Hoorn heeft de wc ontstopt. Zij konden dezelfde nog langskomen! Bedankt voor de vakkundige service!

Albert Heijn Hoorn

Bij ons heeft Ontstoppen Hoorn de riolering vervangen en een afvoerverstoppingen verholpen. Wij zijn heel tevreden over de geleverde services. Goed werk!

HVV Holandia

Altijd erg goede en vriendelijke service bij Ontstoppen Hoorn. Bedankt dat jullie zo snel lang konden komen!

Brandweer Kazerne Hoorn

Partners

Bewezen kwaliteit

Loodgieter met gereedschap
Loodgieter met gereedschap
Loodgieter met gereedschap
Loodgieter met gereedschap
Loodgieter met gereedschap
Partners

Riool.websitelink, riool.jouwbegin, riool.beginspot, riool.start-links, riool.topbegin, riool.linkgoed, riool.linkhotel, riool.sitelinkje, riool.linkplein, riool.tipjes, riool.linkspot, riool.beginthier, riool.verzamelgids, Ontstoppen Aalten, Ontstoppen Bergen, Ontstoppen Bilthoven, Ontstoppen Boxmeer, Ontstoppen Boxtel, Ontstoppen Castricum, Ontstoppen Coevorden, Ontstoppen Dalfsen, Ontstoppen Deurne, Ontstoppen Dieren, Ontstoppen Dongen, Ontstoppen Drunen, Ontstoppen Duiven, Ontstoppen Geldrop, Ontstoppen Goes, Ontstoppen Gorinchem, Ontstoppen Heesch, Ontstoppen Huissen, Ontstoppen Huizen, Ontstoppen Katwijk, Ontstoppen Lisse, Ontstoppen Middelburg, Ontstoppen Moerdijk, Ontstoppen Oisterwijk, Ontstoppen Papendrecht, Ontstoppen Raalte, Ontstoppen Rosmalen, Ontstoppen Sint Oedenrode, Ontstoppen Terneuzen, Ontstoppen Uden, Ontstoppen Valkenswaard, Ontstoppen Veghel, Ontstoppen Velp, Ontstoppen Vlijmen, Ontstoppen Vlissingen, Ontstoppen Vught, Ontstoppen Waddinxveen, Ontstoppen Zeeland, Riool ontstoppen Aalten, Riool ontstoppen Bergen, Riool ontstoppen Bilthoven, Riool ontstoppen Boxmeer, Riool ontstoppen Boxtel, Riool ontstoppen Castricum, Riool ontstoppen Coevorden, Riool ontstoppen Dalfsen, Riool ontstoppen Deurne, Riool ontstoppen Dieren, Riool ontstoppen Dongen, Riool ontstoppen Drunen, Riool ontstoppen Duiven, Riool ontstoppen Geldrop, Riool ontstoppen Goes, Riool ontstoppen Gorinchem, Riool ontstoppen Heesch, Riool ontstoppen Huissen, Riool ontstoppen Huizen, Riool ontstoppen Katwijk, Riool ontstoppen Lisse, Riool ontstoppen Middelburg, Riool ontstoppen Moerdijk, Riool ontstoppen Oisterwijk, Riool ontstoppen Papendrecht, Riool ontstoppen Raalte, Riool ontstoppen Rosmalen, Riool ontstoppen Sint Oedenrode, Riool ontstoppen Terneuzen, Riool ontstoppen Uden, Riool ontstoppen Valkenswaard, Riool ontstoppen Veghel, Riool ontstoppen Velp, Riool ontstoppen Vlijmen, Riool ontstoppen Vlissingen, Riool ontstoppen Vught, Riool ontstoppen Waddinxveen, Riool ontstoppen Zeeland, Ontstopping Antwerpen, Wc Ontstoppen Antwerpen, Ontstoppingsbedrijf Zwolle, Ontstoppingsdienst Haarlem, Ontstoppingsdienst Amsterdam, Ontstoppingsbedrijf Breda, Ontstoppingsdienst Utrecht, Ontstoppingsdienst Amersfoort, Ontstoppingsbedrijf Tilburg, Ontstoppingsdienst Diemen, Ontstoppingsbedrijf Hoofddorp, Ontstoppingsdienst Almere, Ontstoppingsdienst Den Haag, Ontstoppingsdienst Rotterdam, Ontstoppingsbedrijf Enschede, Ontstoppingsbedrijf Hengelo, Ontstoppingsbedrijf Apeldoorn, Ontstoppingsbedrijf Gouda, Ontstoppingsbedrijf Deventer, Ontstoppingsbedrijf Leiden, Ontstoppingsbedrijf Zoetermeer, Ontstoppingsbedrijf Heerhugowaard, Ontstoppingsbedrijf Alphen aan den Rijn, Ontstoppingsbedrijf Purmerend, Ontstoppingsbedrijf Zaandam, Ontstoppingsbedrijf Almelo, Ontstoppingsbedrijf Eindhoven, Ontstoppingsbedrijf Hoogeveen, Ontstoppingsbedrijf Ede, Ontstoppingsdienst Meppel, Ontstoppingsdienst Harderwijk, Ontstoppingsbedrijf Amstelveen, Ontstoppingsdienst Arnhem, Ontstoppingsbedrijf Dordrecht, Ontstoppingsbedrijf Schiedam, Ontstoppingsbedrijf Hilversum, Ontstoppingsbedrijf Groningen, Ontstoppingsbedrijf Assen, Ontstoppingsdienst Drachten, Ontstoppingsbedrijf Heerenveen, Ontstoppingsbedrijf Den Bosch, Ontstoppingsdienst Nijmegen, Ontstoppingsbedrijf Emmen, Ontstoppingsbedrijf Roosendaal, Ontstoppingsdienst Etten-Leur, Ontstoppingsbedrijf Bergen op Zoom, Ontstoppingsbedrijf Oosterhout, Ontstoppingsbedrijf Delft, Ontstoppingsbedrijf Nieuwegein, Ontstoppingsdienst Nieuw-Vennep, Ontstoppingsbedrijf Hoorn, Ontstoppingsdienst Zaanstad, Ontstoppingsbedrijf Capelle aan den IJssel, Ontstoppingsdienst Haarlemmermeer, Ontstoppingsbedrijf Spijkenisse, Ontstoppingsbedrijf Doetinchem, Ontstoppingsdienst Veenendaal, Ontstoppingsbedrijf Oss, Ontstoppingsbedrijf Helmond, Ontstoppingsbedrijf Maastricht, Ontstoppingsbedrijf Venlo, Ontstoppingsdienst Roermond, Ontstoppingsbedrijf Weert, Ontstoppingsbedrijf Heerlen, Ontstoppingsdienst Lelystad, Ontstoppingsbedrijf Sittard-Geleen, Ontstoppingsdienst Dronten, Ontstoppingsdienst Wageningen, Ontstoppingsdienst Maarssen, Ontstoppingsdienst Nijkerk, Ontstoppingsdienst Mijdrecht, Ontstoppingsdienst Uithoorn, Ontstoppingsdienst Vianen, Ontstoppingsdienst Noordwijk, Ontstoppingsbedrijf Vlaardingen, Ontstoppingsdienst s-Hertogenbosch, Ontstoppingsdienst Westland, Ontstoppingsbedrijf IJmuiden, Ontstoppingsdienst Kampen, Ontstoppingsbedrijf Zeist, Ontstoppingsbedrijf Hardenberg, Ontstoppingsbedrijf Barneveld, Ontstoppingsbedrijf Rijswijk, Ontstoppingsdienst Wijchen, Ontstoppingsdienst Houten, Ontstoppingsbedrijf Barendrecht, Ontstoppingsbedrijf Waalwijk, Ontstoppingsbedrijf Soest, Ontstoppingsdienst Schagen, Ontstoppingsbedrijf Ridderkerk, Ontstoppingsbedrijf Zwijndrecht, Ontstoppingsbedrijf Steenwijkerland, Ontstoppingsbedrijf Zevenaar, Ontstoppingsbedrijf Beverwijk, Ontstoppingsbedrijf Veldhoven, Ontstoppingsbedrijf Kerkrade, Ontstoppingsbedrijf Wassenaar, Ontstoppingsbedrijf Heemskerk, Ontstoppingsbedrijf Woerden, Ontstoppingsbedrijf Aalten, Ontstoppingsbedrijf Bergen, Ontstoppingsdienst Bilthoven, Ontstoppingsbedrijf Boxmeer, Ontstoppingsdienst Boxtel, Ontstoppingsbedrijf Coevorden, Ontstoppingsbedrijf Dalfsen, Ontstoppingsdienst Deurne, Ontstoppingsbedrijf Dieren, Ontstoppingsdienst Dongen, Ontstoppingsbedrijf Drunen, Ontstoppingsdienst Duiven, Ontstoppingsbedrijf Geldrop, Ontstoppingsbedrijf Goes, Ontstoppingsdienst Gorinchem, Ontstoppingsbedrijf Heesch, Ontstoppingsdienst Huissen, Ontstoppingsdienst Huizen, Ontstoppingsdienst Katwijk, Ontstoppingsdienst Lisse, Ontstoppingsbedrijf Middelburg, Ontstoppingsdienst Moerdijk, Ontstoppingsdienst Papendrecht, Ontstoppingsbedrijf Raalte, Ontstoppingsbedrijf Rosmalen, Ontstoppingsdienst Sint-Oedenrode, Ontstoppingsbedrijf Terneuzen, Ontstoppingsbedrijf Uden, Ontstoppingsdienst Valkenswaard, Ontstoppingsbedrijf Veghel, Ontstoppingsbedrijf Velp, Ontstoppingsbedrijf Vlijmen, Ontstoppingsdienst Vlissingen, Ontstoppingsdienst Vught, Ontstoppingsdienst Waddinxveen, Ontstoppingsbedrijf Zeeland, Drain Cleaning Amsterdam, Drain Cleaning Rotterdam, Drain Cleaning Den Haag, Drain Cleaning Eindhoven, Drain Cleaning Veldhoven, Drain Cleaning Leiden, Loodgieter Amsterdam, Loodgieter Utrecht, Loodgieter Alkmaar, Loodgieter Haarlem, Loodgieter Amersfoort, Loodgieter Hoorn, Loodgieter Hoofddorp, Loodgieter Heerhugowaard, Loodgieter Zeist, Loodgieter Amstelveen, Loodgieter Nieuwegein, Loodgieter Leiden, Loodgieter Almere, Loodgieter Hilversum, Loodgieter Bussum, Loodgieter Naarden, Loodgieter Weesp

Loodgieter met gereedschap
Loodgieter met gereedschap
Loodgieter met gereedschap
Loodgieter met gereedschap
Loodgieter met gereedschap
Loodgieter met gereedschap

AFSPRAAK

GRATIS OFFERTE EN
DIRECT AFSPRAAK PLANNEN

24/7 SPOEDSERVICE

M

ONMIDDELLIJK EEN OFFERTE

0229 221 738

De beller is sneller

24/7 spoedservice

Altijd en overal in Hoorn

Komt goed garantie

Niet tevreden, geld terug

l

Gratis offerte

Onmiddellijk een offerte

Hoorn